29.10.2005 Kadry i płace

Jak rozliczyć dietę pracownika w sytuacji zapewnienia części posiłków

Proszę o pomoc w rozliczeniu delegacji (diety), w przypadku gdy pracownik wyjeżdża na szkolenie 25 lipca 2005 r. o godz. 19.00, a wraca 30 lipca 2005 r. o godz. 6.00. W czasie szkolenia ma zapewniony w 1. dniu obiad i kolację, w 2. dniu śniadanie, kolację, w 3. dniu śniadanie, obiad, kolację, a w 4. dniu tylko śniadanie. Czy fakt, że jako pracodawca zapewniamy bezpłatne posiłki, oznacza obniżenie diety?

PROBLEM
ikona kłódki
Treści dostępne dla abonentów IFK Platformy Księgowych i Kadrowych

Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych

  • Codzienne aktualności prawne
  • Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
  • Bogatą bibliotekę materiałów wideo
  • Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Kup dostęp
Powiązane dokumenty
ikona zobacz najnowsze Dokumenty podobne