Jak rozliczyć dietę pracownika w sytuacji zapewnienia części posiłków
Proszę o pomoc w rozliczeniu delegacji (diety), w przypadku gdy pracownik wyjeżdża na szkolenie 25 lipca 2005 r. o godz. 19.00, a wraca 30 lipca 2005 r. o godz. 6.00. W czasie szkolenia ma zapewniony w 1. dniu obiad i kolację, w 2. dniu śniadanie, kolację, w 3. dniu śniadanie, obiad, kolację, a w 4. dniu tylko śniadanie. Czy fakt, że jako pracodawca zapewniamy bezpłatne posiłki, oznacza obniżenie diety?
PROBLEM
Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych
- Codzienne aktualności prawne
- Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
- Bogatą bibliotekę materiałów wideo
- Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Masz już konto? Zaloguj się