Informacja o zakresie stosowania przepisów prawa podatkowego z dnia 08.06.2004, sygn. OP.005/24/2004, Drugi Urząd Skarbowy w Tarnowie, sygn. OP.005/24/2004
W jaki sposób należy ustalić podstawę opodatkowania z tytułu świadczenia usług gastronomicznych?
Pytanie podatnika
Na podstawie art. 14 a § 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. Ordynacja podatkowa (Dz. U. Nr 137 poz. 926 ze zm.) Naczelnik Drugiego Urzędu Skarbowego w Tarnowie w odpowiedzi na pismo z dnia 14.05.2004 r. w sprawie interpretacji przepisów prawa podatkowego, wyjaśnia co następuje:
Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych
- Codzienne aktualności prawne
- Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
- Bogatą bibliotekę materiałów wideo
- Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Masz już konto? Zaloguj się