Postanowienie w sprawie interpretacji prawa podatkowego z dnia 25.05.2005, sygn. PO III 443-22/05, Urząd Skarbowy w Dębicy, sygn. PO III 443-22/05
Czy stawką VAT 7%, właściwą dla usług gastronomicznych, należy opodatkować całą usługę gastronomiczną, czy osobno wyszczególniać sprzedawane w cenie na osobę: kawę, herbatę, napoje bezalkoholowe gazowane, wody mineralne a także w stanie przetworzonym inne towary opodatkowane stawką 22% i zastosować stawką podstawową VAT?
Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych
- Codzienne aktualności prawne
- Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
- Bogatą bibliotekę materiałów wideo
- Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Masz już konto? Zaloguj się
![Kup dostęp](https://static-smj.infor.pl/ifk/img/paywall.jpg)