Informacja o zakresie stosowania przepisów prawa podatkowego z dnia 08.09.2004, sygn. IS.II/1-0050/140/04, Izba Skarbowa w Rzeszowie, sygn. IS.II/1-0050/140/04
Jaką stawką podatku VAT należy opodatkować działalność polegającą na przygotowaniu i wydawaniu posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych, przegotowanego mleka i herbaty dla pracowników wydzierżawiającego, gdzie posiłki są przygotowywane i wydawane w stołówce zakładowej, która nie jest ogólnie dostępna?
Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych
- Codzienne aktualności prawne
- Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
- Bogatą bibliotekę materiałów wideo
- Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Masz już konto? Zaloguj się
![Kup dostęp](https://static-smj.infor.pl/ifk/img/paywall.jpg)