27.06.2018 Kadry i płace

Kiedy trzeba zapewnić pracownikom posiłki profilaktyczne

Nasza firma rozpoczęła produkuję przetworów owocowych. Zatrudniliśmy do tych prac około 100 pracowników, w tym 20 osób będzie pracować w biurze, 15 osób w chłodniach, a pozostali na produkcji. Chcielibyśmy zapewnić pracownikom posiłki profilaktyczne. Czy wszyscy pracownicy będą mogli z nich korzystać?

PROBLEM
ikona kłódki
Treści dostępne dla abonentów IFK Platformy Księgowych i Kadrowych

Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych

  • Codzienne aktualności prawne
  • Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
  • Bogatą bibliotekę materiałów wideo
  • Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Kup dostęp
Powiązane dokumenty