Postanowienie SN z dnia 2 lutego 1983 r., sygn. I PZP 2/83
Produkcja środków żywności w rozumieniu art. 40 ust. 1 ustawy z dnia 8 października 1982 r. o związkach zawodowych (Dz.U. Nr 32, poz. 216) nie ogranicza się do przetwórstwa i przygotowania artykułów żywnościowych nadających się do bezpośredniego spożycia, lecz obejmuje całokształt produkcji środków żywności w tym uprawę roślin i hodowlę zwierząt przeznaczonych do wykorzystania w celach spożywczych.
Już dziś zamów dostęp
do IFK Platforma Księgowych i Kadrowych
- Codzienne aktualności prawne
- Porady i artykuły z najpopularniejszych czasopism INFOR wraz z bieżącymi wydaniami
- Bogatą bibliotekę materiałów wideo
- Merytoryczne dodatki, ściągi, plakaty
Masz już konto? Zaloguj się